Maggie Elkhouri

Medlem i Dymlingen visar måleri och objekt. I mitt arbete tenderar jag att experimentera med nya material och metoder, och försöker tolka mina egna visioner av mänskliga känslor, rymd och liv omkring oss.

6-21 Maj 2023

Maggie Elkhouri
Maggie Elkhouri

Utställningen pågår 6-21 Maj 2023.
Vernissage lördag 6 maj kl 11:00-15:00.
Varmt välkommen! 🙂

I mitt arbete tenderar jag att experimentera med nya material och metoder, och försöker tolka mina egna visioner av mänskliga känslor, rymd och liv omkring oss. I mitt ständiga sökande efter att nå den punkten försökte jag få olika material att interagera för att uttrycka hur jag ser formen och innehållet.

Längs vägen för att experimentera med material gick jag från mixed media på kartong till papier mȃché. Nu, eftersom jag fortfarande arbetar med papier mȃché, som är min favorit, jobbar jag även med bläck och akryl på papper. Mitt sug efter nyuppfattning kommer att uttryckas i nya utställningar med nya material och nya metoder.

Mail: maggie.el.khouri.111@hotmail.com
Hemsida: www.konstnarshusetsvavel.se/maggie-elkhouri/
Mobil: 0762 66 53 30
Instagram: maggieelkhouri