Maggie Elkhouri – Beyond Intuition

Medlem i Dymlingen visar måleri och objekt. “Jag intresserar mig för den rumsliga relationen mellan installation, skulptur och måleri; att betraktaren ska vara en del av verket och träda I min värld.”

6-21 Maj 2023

Maggie Elkhouri

Utställningen pågår 6-21 Maj 2023.
Vernissage lördag 6 maj kl 11:00-15:00.
Varmt välkommen! 🙂

“Mitt arbete är baserat på mina minnen och känslor, mina upplevelse och min intuition. Genom mina verk vill jag att betraktaren ska vara en del av verket och träda I min värld.
Jag intresserar mig för relationen mellan installation, skulptur och måleri i rummet. I mitt konstnärskap rör jag mig fritt innanför och utanför ramen och använder flera olika tekniker från akrylfärg till papier-maché.”

Maggie Elkhouri
Utställare på Konstnärshuset SVAVEL – Meggie Elkhouri

Maggie Elkhouri (f 1960) har BA i Fine Art vid Libanesiska Universitetet I Libanon.
Hon har deltagit I ett flertal samlingsutställningar, bland annat på Österängens konsthall, Jönköping Läns Museum och Lidköpings konsthall.
Hon är bl.a. representerad på Region Jönköping Län.

Hemsida: www.konstnarshusetsvavel.se/maggie-elkhouri/
Instagram: maggieelkhouri


Konstnärshuset Svavel Jönköping

https://www.konstnarshusetsvavel.se

Öppettider
torsdag: kl 16-18:00
lördag kl 11-15:00
söndagar kl 13-15:00

Adress
Svavelsticksgränd 23, 553 15 Jönköping