Maggie Elkhouri – Beyond Intuition

Medlem i Dymlingen visar måleri och objekt. ”Jag intresserar mig för den rumsliga relationen mellan installation, skulptur och måleri; att betraktaren ska vara en del av verket och träda I min värld.”

6-21 Maj 2023

Maggie Elkhouri

Utställningen pågår 6-21 Maj 2023.
Vernissage lördag 6 maj kl 11:00-15:00.
Varmt välkommen! 🙂

Maggie Elkhouri

”Mitt arbete är baserat på mina minnen och känslor, mina upplevelse och min intuition. Genom mina verk vill jag att betraktaren ska vara en del av verket och träda I min värld.
Jag intresserar mig för relationen mellan installation, skulptur och måleri i rummet. I mitt konstnärskap rör jag mig fritt innanför och utanför ramen och använder flera olika tekniker från akrylfärg till papier-maché.”

Maggie Elkhouri (f 1960) har BA i Fine Art vid Libanesiska Universitetet I Libanon.
Hon har deltagit I ett flertal samlingsutställningar, bland annat på Österängens konsthall, Jönköping Läns Museum och Lidköpings konsthall.
Hon är bl.a. representerad på Region Jönköping Län.

Hemsida: www.konstnarshusetsvavel.se/maggie-elkhouri/
Instagram: maggieelkhouri


Konstnärshuset Svavel Jönköping

https://www.konstnarshusetsvavel.se

Öppettider
torsdag: kl 16-18:00
lördag kl 11-15:00
söndagar kl 13-15:00

Adress
Svavelsticksgränd 23, 553 15 Jönköping