Fredrik Fabo

Glimpses Through: En utställning av Fredrik Fabo, konstnär baserad i Göteborg, utforskar måleri, kollage, grafik, fotografi, blandtekniker och objekt.

18 maj-2 juni 2024

Utställningen pågår 18 maj-2 juni 2024.
Vernissage lördag 18 maj kl 11-15:00.

Varmt välkommen! 🙂

Glimpses through

Fredrik Fabo

En utställning där Fredrik Fabó öppet utforskar glimtar av tid, rum och berättelser, som något som följer oss genom livet, och ofta skapar grunden till olika val och riktningar i våra liv.

Arbetande i olika tekniker som till exempel blandteknik, måleri, textil, fotografi, grafik, objekt och kollage utforskar Fredrik Fabó (1976) i den här utställningen samtiden på ett filosofiskt plan. Fredriks konst brukar ibland beskrivas som ett slags visuellt samtidspoesi.

Hans konst ställs ut på konsthallar, gallerier och museum. Senast separat på Galleri Majnabbe i Göteborg (2023) och Haninge kommun (Gestaltningsuppdrag 2024). Fredriks konst finns representerad i flertalet kommunala och regionala konstsamlingar och som gestaltningsuppdrag, samt i privata konstsamlingar nationellt och internationellt. Han har mottagit stipendier från till exempel konstnärsnämnden, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad, Selinstiftelsen, Gefvert konststipendium, Rahasto art grant m.fl.


Hemsida: www.fredrikfabo.com
Kontakt: info@fredrikfabo.com


Galleri


Konstnärshuset Svavel Jönköping

https://www.konstnarshusetsvavel.se

Öppettider
torsdag: kl 16-18:00
lördag kl 11-15:00
söndagar kl 13-15:00

Adress
Svavelsticksgränd 23, 553 15 Jönköping