Stunder av Ljus – Annika Rydberg

Stunder av Ljus – En utställning av Annika Rydberg. Den Göteborgsbaserade konstnären presenterar sina verk i akvarell, teckning och skulptur.

27 juli – 11 augusti 2024

Akvarell av Annika Rydberg
Berg i Svolvær, Akvarell

Utställningen pågår 27 juli – 11 augusti 2024
Vernissage lördag 27 juli 12-16
Utställningen invigs av Annika Rydberg kl. 13.00
Varmt välkommen! 🙂

Obs! ändrade öppettider
onsdag –söndag 12 -16

Stunder av Ljus

Annika Rydberg
akvarell teckning skulptur

Min barndom och uppväxt präglades av det vidöppna landskapet vid Vättern i Gränna. Jag återkommer till motiv med horisonter där land, vatten och himmel möts. Om och om igen iakttar jag ljusets spel över landskap, gestalter och föremål. Naturen blir en spegel av ett inre sökande efter tillhörighet.

Jag är verksam i Göteborg där jag även fick min konstnärliga utbildning. Jag började måla redan under min uppväxt i Gränna men efter utbildningen var jag främst verksam som skulptör. På senare år har jag mer och mer arbetat med akvarell och kreativt skrivande. Flera verk är utförda under resor till Nordnorge, Norrbotten och Gränna.


Länkar:
www.annikarydberg.se
www.instagram.com/annikarydberg

Kontaktuppgifter:
Annika Rydberg
annikarydberg@hotmail.com


Galleri


Konstnärshuset Svavel Jönköping

https://www.konstnarshusetsvavel.se

Öppettider
Obs! ändrade öppettider
onsdag –söndag 12 -16

Adress
Svavelsticksgränd 23, 553 15 Jönköping