Birgitta Ramstrand Efraim

Birgitta-Ramstrand-EfraimJag använder mig av de intryck och upplevelser jag får i min omgivning. Torr vind som virvlar runt trädstammen. Vindens sus i frostig trädgård eller fåglarnas flykt mellan skogens träd…… Rådjursflocken jag mötte på vägen, regnet genom bilrutan fastnar på näthinnan och hamnar så småningom på duken.Helst målar jag vid staffliet utomhus. Bilderna blir ibland föreställande, ibland abstrakta. Enkla teckningar och akryl på pannå och duk är de material som för tillfället används.

Utställningar:
Hallska Gården, Gränna
Ansvarshuset, Jönköping
Stengården, Linköping
Tändsticksgränd 24, Jönköping
Konstnärshuset Svavel, Jönköping
SAK i Svendborg, Danmark
Pennfestivalen, Bankeryd
Poznan,Polen
Hörle Galleri, Småland
Kulturgården, Gränna
samt ”Öppet Hus” i egen atelje och trädgård

Birgitta@ramstrand.se