Jennie Ljungeskog

Till Minne Av Dig

28 april – 13 maj

Blyerts, kol, grafik och måleri av Jennie Ljungeskog.

Vernissage lördagen den 28 april kl.11-15.
Öppet: lördag 11-15, söndag 13-15, onsdag 16-18

För några år sedan kom jag över ett gammalt fotoalbum från ett dödsbo. Det är ett familjealbum fullt med svartvita bilder på en för mig helt okänd familj.

Det finns något sorgligt men samtidigt lite vackert med ett familjealbum som aktioneras bort. Personer som en gång varit älskade familjemedlemmar men som med tidens gång försvinner, glöms bort, ersätts av andra och tillslut blir okända människor i ett album som ingen vill ha. Så mycket historia som försvinner, om och om igen.

Jag har byggt min utställning kring det här fotoalbumet. Den fokuserar på liv, död och tidens gång. Jag ser den som ett utforskande både i tekniker men också i en okänd persons livshistoria, parellellt med min egna.

www.jennieljungeskog.se